FX Ventilatorconvectoren

Tevens leverbaar met enrgiezuinige EC ventilatoren

Vrijdag 4 oktober

Vernieuwde serie FX Ventilatorconvectoren

HVAC Nederland heeft haar serie FX ventilatorconvectoren vernieuwd en volledig geüpdatet naar de laatste stand der techniek ’’state of the art’’. De units beschikken over hogere capaciteiten en zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen en met uitgebreidere opties.

Zo is de FX-serie nu in een koudebrugvrije uitvoering leverbaar. Deze units zijn ook geschikt voor buitenopstelling. Tevens verkrijgbaar met RVS-omkasting, in RAL 9002 of in een RAL-kleur naar wens. Er is nu ook een ‘’low body-unit’’, dit is een compacter model die in kleine ruimtes gemonteerd kan worden. Ook zijn er units beschikbaar speciaal voor hotel toepassingen.

De FX-serie is de kleinste serie van ventilatorconvectoren die HVAC Nederland levert, maar beschikken alsnog over capaciteiten tot 10.8 kW om te koelen en tot 23 kW om te verwarmen.
De elektrisch verwarmde units kunnen worden aangesloten op 230 of 400 Volt.

Er is altijd de mogelijkheid om te kiezen voor energiezuinige EC-ventilatoren in de FX-serie. Deze EC-ventilatoren produceren 50% minder geluid, hebben een langere levensduur, verbruiken jaarlijks 50% minder energie en voldoen aan de nieuwe Europese regelgeving ErP 2017.

De FX ventilatorconvector is uitermate geschikt voor toepassing in onder andere kantoren, woonhuizen, winkels, warenhuizen, luchthavens, etc..
 

Lees hier meer over HVAC ventilatorconvectoren

Overig nieuws

1 2 3 Volgende pagina