Meer over HVAC...

HVAC Nederland onderscheidt zich door het produceren van maatwerk en door de hoge kwaliteit van de geleverde producten.
De organisatie kenmerkt zich door een klantgerichte benaderingswijze met een perfecte service en uitstekende technische ondersteuning.
Dit alles maakt HVAC Nederland tot een betrouwbare partner voor zowel de adviseur, architect, installateur als de opdrachtgever.

HVAC Nederland heeft een eigen productie van luchtgordijnen en ventilator-convectoren. Deze producten leveren wij wereldwijd.

Met slechts enkele mensen op kantoor wordt al jaren een sterke groei gerealiseerd. Dat vergt bijzondere kennis. Wij leveren (bijna) alles voor de klimaattechniek (HVAC); Verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling. Niets meer, niets minder. Met veel in eigen huis ontwikkelde know how en met eigen mensen worden de klussen geklaard. HVAC Nederland is een zelfstandige, zeer platte organisatie die meer dan 15 jaar bestaat en die niet gebonden is aan een bepaalde fabrikant of aan een groter geheel. Gewoon met elkaar leuke projecten maken, in een tak van sport waar we zeer goed, en dus onderscheidend, in zijn.

HVAC Nederland